Saturday, April 3, 2010

Kasih ku sayang




Setinggi-tinggi syukur pada Allah, saya selamat melahirkan anugerah Tuhan ini pada 30 Mac lepas. Pada 7.46 malam di Prince Court Medical Centre. Berat bayi 2.59kg, berat saya, eh belum timbang lagi. Mungkin dah turun sikitlah lepas melahirkan, kan.

Lega dan sangat bersyukur segalanya sudah selamat, meski ada sakit-sakit tapi saya fikir, adatlah, sudah sembilan bulan menunggu, sakit sedikit, tahan dan bersabar.

Belum sempat pindah dan resize gambar lain. Sekarang masih menyesuai diri dengan status baru. Nanti-nantilah waktu sedikit senggang.

Oh, meski belum daftar secara rasmi, nama anak kecil ini insyaallah, Kasih binti Zulkarnain.

Kasih kecil comel sayang, semoga jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat, ya. Kami sayang kamu terlalu.



34 comments:

Marliza Radzi said...

Alololo tomei tomei Kasihku sayang :)

Alhamdulillah. Tahniah sekali lagi, kalian.

Aku berdebar menghitung hari.

jorazak said...

Tahniah!

Nurfatehah said...

selama ni baca blog kak ayin silently je. tapi bila dah tau baby dah kuar, can't help myself to say congratulations kak ayin!! what a cute baby she is! :D alhamdulillah~!

madulebah said...

Tahniah!!! sangat chomel dan mesti akan terus dilimpahi Kasih sayang.. muahss

ila nursalida said...

syukur, Alhamdulillah...moga Kasih sihat dengan limpahan kasih sayang Tuhan....

Kasih berkongsi tarikh lahir dengan kawan baik ibunya..bagusnya!...tentu ibu dan aunty Marliza lebih gembira!

intan izani said...

tahniah!

wahida said...

Tahniah Ayin & Husband!

Welcome to the world, Kasih!

SITI said...

tahniah, kak Ain.

farhana rahim said...

kasih dalam dukungan neneknya.. ;D

tahniah buat k.ayin dan a.zul. semoga doa ibu dan ayah buat kasih diperkenan. insyaAllah, ameen~ :)

pidit said...

Kasih yang lembut,putih merah, sepet n mulus..welcome to this world eh..
mummy dya luv u so much.

*tetiba mummy dya ek..:p

baini said...

ayin,congrats!..comelnya kasih,macam anak cina,;)

~maiefa said...

Kasih..what a sweet, classic name. congrats Ayin! =)

Anonymous said...

tahniah ayin..
kasih yg sangat comel...
moga menjadi anak yg solehah.

masz said...

congrates ayin n zul. ala comeynya kasih. bibir mungil. moga jadi anak solehah. amiin

nucad said...

alhamdulillah... tahniah ayin n zul... gembira sangat mendengar perkabaran ini.. semoga ayin, zul n kasih dibawah lindungan Allah S.W.T senantiasa. tahniah...:)

ciketon fazya said...

syukur alhamdulillah..
welcome to the world Kasih.. moga sentiasa diKASIHi duni akhirat Insyaallah..:)

pali at blog said...

Tahniah ayin n zul..selamat datang Kasih..

治士士 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ederq said...

kak ayin congrats! comelnya putih!

Zaihah said...

congrates ayin..huhuhuh..tak sabo mau dukung baby sendri jugak..5 months to go..

tuan tanah said...

Tahniah Ayin & suami atas kehadiran Kasih. Semoga Kasih menjadi anak solehah.

N and A said...

Tahniah lagi dari Auntie Long and family. Mummy Dya sudah tukar nama kah? Bilalah dapat peluk cium Kasih!

AyinEmran said...

all: terima kasih semua. mekaseh untuk semua doa.

kak long: balik la cepat. heh. (ntah, tiba2 mummy dya pulak. haha)

Wafaa said...

hi Kasih! cantiknya nama. congratulations to the parents!

ieyna said...

kasih..sweetnye...:) ayin,congrats dear..dah slamat jadi ibu:)

AyinEmran said...

thanks wafaa n ieyna, :)

Rin said...

tahniah atas kelahiran Kasih ;)

chika said...

comelnya baju Kasih! She looked lovely. Tengah tunggu turn ni. hehe

AyinEmran said...

Rin: thanks!

chika: itu thermal blanket hospital la dear, all the best menunggu hari ok? smuga semuanya selamat, amiiin.

ana said...

TAHNIAH KAK AIN AND HUBBY! comel sangat kasih!! muah..peluk cium dr aunty ana..

Ummu Auni Afif said...

comel sangat! tahniah!

逸凡逸凡 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AyinEmran said...

thanks ana dan ummu auni afif :)

ZenaT_Pinter2284 said...

hello~~........................................