Friday, July 23, 2010

Engkaulah permata













Kasih, ini waktu sebelum ikut kami beli barang dapur beberapa hari lepas.

Hobi dia memang masuk tangan dalam mulut, sedap agaknya tangan tembam dia tu. Untuk kalian yang tiada dalam rangkaian facebook saya, ada gambar lain versi studio di blog Zul.



15 comments:

Marliza Radzi said...

Wah 2 hari berturut update! Keep it up ;P

Tangan tembam sedap agaknya. Hadi pun sama. Kalau aku join dia makan tangan dia, nanti dia terkekek-kekek ketawa.

OK now I miss him :')

AyinEmran said...

Marliza: haha thanks. eh tak blk jumpa Hadi ke dah tghari ni.

madulebah said...

chomelnya Kasih yg bam bam (sama macam Hadi)

ok tak sabar nak ada baby sendiri.. hiks..

a.m.a.l.l.e.a said...

comelnyaaaa kasih.bulat ;)

D.N.A.S said...

Bila tengok baby girl comel macam ni mulalah rasa nak baby lagi. Hihihi....

Miss N said...

sihatnye kasih...
alhamdullilah..
maknye bg susu cukup ni..

AyinEmran said...

madulebah: hihi usaha pasti jaya, insyaallah.

lea: pakai cap lagi obvious bulat kan.

DNAS: boleh tambah lagi sis, muda lagi. :)

Nisa: alhamdulillah, :)

Ana said...

Comel..sungguh mcm jepun :)

pidit said...

tgk gamba je pun leh ketap gigi smpi sakit.haha.

baini said...

ololo,comelnya kasih..

Ummi Salsabila said...

adam pun sama.hisap tangan,bila dukung,baju kita pun basah.:)

kasih always comel :)

kano said...

ala tomei tomei kasih ni.. orang utara kata 'tembun'.. a.k.a bambam.. hehe.. nak gigit bole??

Farhana Abd Razak said...

Ayin, saya rasa mata Kasih sama macam macam ayahnya lah. Harap2 dapat baby cute macam Kasih. Tembam & healthy.

P/S: Lapar tengok resipi awak. TQ. :)

masz said...

tangan Kasih itu nampaknya sedap. Eii geram.

AyinEmran said...

ana: ye ke? Haha sepet yg mengelirukan.

pidit: kak in rasa kasih mcm dah kurus sikit, tatau la sempat tunggu sampai raya, hopefully still tembam. (apakah harapan mcm ni)

baini: hihi thanks aunty baini. Humaira pun comel sepet!

odah: ada fasa dia mmg suka makan tangan kan? comel.

kano: oh tembun tu bahasa org utara rupanya ya?

farhana: ye ke? mmg ramai ckp mcm tu. welcome dear.

masz: aku slalu gigit jugak, heh.