Monday, November 15, 2010

Aidil adha










dari kami sekeluarga. Eceh.

Ini gambar Aidilfitri. Rupanya saya tak sempat bergambar dengan Kasih berbaju kurung, cis. Gambar aidilfitri lain, mestilah belum sempat edit, macam biasa.

Selamat bercuti, dan menjalankan ibadah korban!


7 comments:

Miss N said...

tomeynye kasih berbaju kurung..huhu..besar skit la bj die..

AyinEmran said...

Memang buat besar sikit la Nisa, takut pakai kejap sgt nanti rugi, ini pun pinggang dia ketat, kena alter.

Marliza Radzi said...

Awalnya Kasih beri ucapan Aidil Adha. Hehehe.

Hey nak kiss pipi bam bam tu juga please!

AyinEmran said...

Awal kan? In case tak smpt mengadap pc masa raya nanti. Nanti nak tolong mummy buat ketupat lagi, biskut raya lagi, mana sempat aunty marliza. Hehehe.

aeryn mummy aiyris zarra said...

semua orang nak makan pipi dia eh?

dyaemran said...

hehe.muat lg kan dua2 baju kurung tu..hope to see u soon Kasih!

AyinEmran said...

mieyn: sume ni untuk aunty min tgk lah ni, Kasih pakai baju kurung. A'ah gigit je pipi dia, takpe.

dya: Insyaallah. Turun melaka tak nanti?