Monday, January 7, 2008

Ditag lagi!

Teman satu dorm saya, Fieza tag saya dengan soalan-soalan ini. Sementelah saya malas mengedit gambar yang diambil hujung minggu lepas, marilah layan ini dulu. 

1. Name one person who made you laugh last night? 
Horatio (csi miami: jangan tanya kenapa)


2. What were you doing at 0800?
Mandi pagi

3. What were you doing 30 minutes ago? 
Solat maghrib

4. What happened to you in 2006?
Bujang dan berhu-ha dan bertungkus lumus menyudahkan klon dalam lab

5. What was the last thing you said out loud? 
Tak baik!!! (kepada suami kerana menggelakkan sesuatu)

6. How many beverages did you have today?
Satu, nescafe 3 in 1 sahaja masa berbuka tadi

7. What color is your hairbrush? 
Tiada berus rambut, sikat ada la

8. What was the last thing you paid for?
Pisang tanduk, di kedai Eng Tat

9. Where were you last night?
Di Medan Selera Kuburia, teman suami hantar album

10. What color is your front door?
Coklat (kenapa orang mahu tahu warna pintu ya? Mahu datangkah? Tanya saja alamat kan senang)

11. Where do you keep your change?
Bersepah-sepah dalam beg, juga dalam poket kecil di seluar jeans

12. What’s the weather like today?
Sederhana cerah, alhamdulillah

13. What’s the best ice-cream flavor?
Mestilah coklat!

14.What excites you?
Oh banyak, antaranya Grey's Anatomy, CSI, Friends, buat kek, basuh tandas, pulang semenanjung, anyam ketupat, jumpa serikandi, banyak la.

15. Do you want to cut your hair?
Mahu, sedang mencari kedai potong rambut muslimah di sini.

16. Are you over the age of 25?
Sudah.

17. Do you talk a lot?
Bila saya gemuruh. Atau excited.

18. Do you watch the O.C.?
Oh tidak

19. Do you know anyone named Steven?
Steven Gerrard? hehe

20. Do you make up your own words?
Ya (Cuba tanya kak long, atau Dya, atau Min, atau Marliza. Saya cuba menyebarkan untuk kebaikan semua, tapi ada sesetengah tidak mahu terima. Hehe)

21. Are you a jealous person?
Boleh tahan lah

22. Name a friend whose name starts with the letter A.
Ayunik

23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
Koi

24. Who’s the first person on your received call list?
Zulamour

25. What does the last text message you received say?
'Yin, kau kan ada komen kat FP GA kan. Aku baca komen tu dah boleh agak adalah ko tanpa keperluan melihat nama. Haha. Mengapa ya?"

26. Do you chew on your straw?
Tidak perlulah

27. Do you have curly hair?
Tidak juga

28. Where’s the next place you’re going to?
Err..depan tv

29. Who’s the rudest person in your life?
Orang yang tidak tahu berterima kasih, atau sekurang kurangnya senyum bila terima duit saya.

30. What was the last thing you ate?
Biskut coklat cip

31. Will you get married in the future?
Sudah kahwin pun, alhamdulillah

32. What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
National Treasure 2 (tidaklah sebagus yang pertama, tapi rangka waktu dua minggu itu pendek sangatlah)

33. Is there anyone you like right now?
Like itu maksudnya bagaimana? Kalau cinta boleh?

34. When was the last time you did the dishes?
Oh baru saja lepas basuh pinggan, tiga minit lepas.

35. Are you currently depressed?
Tidaklah

36. Did you cry today?
Tidak juga.

37. Why did you answer and post this?
Kerana ditag oleh Fieza, juga kerana saya malas mengedit gambar.

38. Tag 5 people who would do this survey.
Ayunik, Anayasmin, Yatie, Zuera, Zul.

No comments: