Sunday, May 16, 2010

Ahad yang tenang






Kasih 35 hari, sebelum ke Klinik Keluarga untuk suntikan Hepatitis B.


(Sekarang sempat tulis entri sebaris dua saja, dan versi bergambar untuk Zul yang rindukan anak comel dia yang seorang ini, dan untuk si kacak Hadi yang baru lahir).

Heh.



19 comments:

Marliza Radzi said...

Alalalala tomei tomei dia pakai tudung. Nangis tak dia kena cucuk?

Hadi tidur. Kekenyangan menyusu sangat lama. Lenguh tangan Mama dia. Haha.

AyinEmran said...

Marliza: Tudung/topi versi lembut. heh. Dia nangis masa kena cucuk je, pastu senyap. Eh, kau bubuh bantal/nursing pillow supaya tak lenguh masa bf.

Hadi rajin minum, cepat besar. Eh, jgn besar cpt sgt, Kasih takleh catch up. haha.

baini said...

ain,muka kasih sebijik macam muka ko,hehe

Wahida said...

Alolo comel! :D

aeryn mummy aiyris zarra said...

ayin, comel nye olololololo meh kat mummy meh! huuuu nak tengok kasih laaaa..

marliza dah bersalin? congrats!

aeryn mummy aiyris zarra said...

wey. mata dia biru ke apa mcm anak omputih ni?! geram

masz said...

alololo tomeynya.pipi montel.rasa nak cubit. eh tak boleh cubit anak orang. hehhe.

mummy said...

Ain,
Kasih is soo adorable. Enjoy ur motherhood journey. :)

Anonymous said...

salam mama & baby.

Masa berlalu bgtu cepat...kejap jer dh sebulan lbh usia Kasih. Cute sgt. Ayin & baby, bila nk blk bin2lu.

Kbsulaiman ;)

明NathanA_Schulle said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shrinking violet said...

Ayin, baby sendiri ke bila pregnant wow wow congratulations! the baby is sooo cute. Nama pun best, Kasih. Sama dengan nama avatar Sorority Life, kaseh xo. hehe.

AyinEmran said...

baini: that's the first! tak penah org ckp muka Kasih mcm aku sebegitu yakin. heh. thanks.

wahida: hihi thanks.

mieyn: manede biru. haha ilusi optik tu.

masz: cubit manja takpe.

kak syafiza: thanks sis. :)

kbsulaiman: cepatkan? insyaallah balik bulan 6.

illi: dah lama eh tak jenguk sini? heh. thanks. meh la jumpa Kasih kalau balik Bintulu.

shrinking violet said...

A'a, hehe. Nak tengok tengok if ada recipe best. Nak balik sangat Bintulu, tapi tak ada cuti panjang lagi. Dah kerja now. (:

N and A said...

comel sangat. Tak sabar auntie long nak peluk cium kasih yer.

Ummi Salsabila said...

comelnya kasih bertudung gitu..baru baca exprience kak ayin deliver kasih.odah nak karang gak nih.takut lupe plak.hehe.

韋于倫成 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LorenE_Mese鈺雯 said...

金銀愈加磨鍊,愈加光亮,人生愈加考驗,生命愈加光輝。 ............................................................

batesda said...

有深道,要慢慢感受~~^^ 加油........................................

韻枝 said...

當一個人內心能容納兩樣相互衝突的東西,這個人便開始變得有價值了。..................................................................