Tuesday, August 10, 2010

Ramadhan Mubarak!







Wahai orang-orang yang beriman, kamu diwajibkan berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang yang dahulu daripada kamu, supaya kamu bertaqwa. (Al-Baqarah, 183).




Semoga kita termasuk golongan bertaqwa yang menyirami, membajai, dan menjaga puasa kita supaya memperoleh manfaat yang paling banyak. (Sumber rujukan)

10 comments:

aeryn mummy aiyris zarra said...

beb, sangat comel la weyhhh kasih ni..bila nak jumpa ni..

selamat berpuasa ye ayin, maafkan min kalau ada salah silap..

eh eh, aiyris pun ada benda mainan macam kasih tu yang bunyi2 loceng tu

diana sidek said...

ain, bila aku dpt hug and kiss kasih ni????apa kata 21 nov ni dtg rumah aku di sban???hehehh

thehealthinspector: said...

alolololo...tomeinya kasih.. slamt posa ayin + zul :)

Anonymous said...

Alahai si debab...slmt berpuasa :)

kbsulaiman

ila nursalida said...

selamat berpuasa...

masz said...

tembam ok kaki kasih itu. geraaaaaaaam!

Selamat Berpuasa Ayin =)

helmyemran said...

mesti korang syok kn..ada model skang ni nak shoot. kalau tak korang berdua & makanan je jadi subjek matter. haha..mcm2 style lighting abg tgk. model ni pun mimik muka dia menggeramkan. tak tahan. hehe

selamat berpuasa gak...

AyinEmran said...

min: toy loceng tu singgit je, min. hehe.

diana: ntahla. ada kenduri ke beb?

ieja: slmt berpantang ieja, slmt pose to acong.

kbsulaiman: heh, slmt juga.

ila: slmt berpuasa di perantauan.

masz: itupun dah kurus sket, heh.

abang: haha, manede style lighting sgt, ain belasah je guna auto white balance. hihi. mmg budak tembam ni je jadi model. hehe.

Marliza Radzi said...

Geramnya Aunty tengok awak ni, Kasih! Gigit, nak?

aeryn mummy aiyris zarra said...

ayin: hah?singgit je ke?nape min beli 3 ringgit dia takmo kasi kurang, siap ckp harga singgit tu harga zaman jepon, hemo2 aku dgn budak tu. Huwaaaaa aku dah agak harga dia memang singgit!