Tuesday, February 15, 2011

I read, I read, I read, I know


Terjumpa blog yang sangat menarik bila google resepi makanan bayi. Subhanallah. Saya belum habis baca lagi, tapi niat untuk mencuba ada, insyaallah.


"Bersegeralah dalam mendidik anak sebelum kesibukan melalaikanmu, kerana sesungguhnya apabila anakmu telah berumur dewasa dan berakal (tetapi tidak terdidik) maka dia akan menyibukkan (menyusahkan) hatimu dengan keburukan".

Salam Maulidur Rasul!

4 comments:

dyaemran said...

smlm baca 2 pencapaian anak sekecil 3 n sethn setngh boleh baca quran n membaca n kenal huruf!how amazing the babies nowadays..or usaha parents la sbnrnya kan?let us b among those ppl.who never give up in giving the best to their children!

masz said...

ayin, bila tgk gambar kasih yg ni, kasih mcm ada iras anak sedara ko yang kat UK tu.

AyinEmran said...

dya: blog tu lah yg k in share

masz: itulah, ada iras sket kan?

Ummi Salsabila said...

odah belum pernah jumpa org kita anak mengaji sms kecil.selalu anak arab.tp kalo mebaca byklah kan..

thanks for sharing k.in.lg besar anak,lg memcabar dlm mendidik dia..